
Revben passar utmärkt att servera vid festliga tillfällen. Med minimal ansträngning får du komplexa och underbara asiatiska smaker.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1,5 kg revben
- 3 vitlöksklyftor, hackade
- 1,2 dl soja
- 2 msk rostad sesamolja
- 2,5 dl apelsinjuice, färskpressad
- 2 msk honung eller brunt socker
- 2 msk risvinäger
- 3 msk sesamfrön, för garnering
- 1 msk riven färsk ingefära
- 1 purjolök, för garnering
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Bryn revbenen tills de fått stekyta runt om. Lägg dem sedan i grytan.
- Mixa soja, apelsinjuice, vinäger, ingefära, vitlök, sesamolja och honung. Häll mixen över revbenen och koka på låg i 6-8 tim. Tills köttet lossnar från benen.
- Skär upp revbenen och ös såsen över. Garnera med sesamfrön och skivad purjolök.
Diskussion om Koreanska revben
Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Sous Vide Ryggbiff
scheduleTillagningstid: 1-2 timmar

Paprikagryta med nötkött
schedule5h

Köttgryta med honung och balsamico
schedule8h
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept