Ett av Ulf Wagners goda recept. Dragon och senap passar bra ihop.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2st hela små kycklingar eller en stor
  • 4 dl vispgrädde
  • 2 matskedar fransk senap
  • 2 matskedar hackad färsk dragon
  • 2 dl kycklingfond
  • 1 matsked citrusgelé eller citrusmarmelad
  • 1st finhackad lök
  • Salt och nymalen vitpeppar
  • 50 gram smör
  • ½ matsked finhackad färsk dragon
  • Maizena och vatten till att reda såsen med
  • en handfull champinjoner
  • 1 vitlöksklyfta
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Vispa ihop alla ingredienser utom grädden och förbered kycklingen genom att salta och peppra den. Häll blandningen i Crock-Pot:en och lägg i kycklingarna.
  • Sätt på låg värme i Crock-Poten och låt koka i 6 timmar.
  • Sedan tar du upp kycklingen, silar av såsen och kokar upp den på hög, häll i grädden och om det behövs reder du den med maizena och smaksätter med smör, salt och peppar. Avsluta med att lägga i dragonen.
  • Bena ur kycklingen och servera med såsen och lite goda grönsaker, gärna zucchini, samt pressad potatis. Bon appétit!

Diskussion om Kyckling med grädde och dragon

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Pasta Alfredo

schedule3 tim hög

4 / 5. 195

Bbq Kyckling Sliders (pulled chicken)

schedule6-7 timmar på låg

4 / 5. 15

Anka, confiterad

schedule8 timmar

4 / 5. 25

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot