crockpot slowcooker jultävling 2017

Jultävling med CrockPot – Laga din bästa julrätt

Kan CrockPot Slowcooker rädda julhelgen? Prova dina klassiska recept på ett nytt sätt och få tid över till annat. Skicka in ditt bästa recept för chansen att vinna en CrockPot att ge bort i julklapp. Vi utser nya vinnare varje vecka och tävlingen pågår fram till jul!

Gör så här för att tävla:

  1. Ta fram ditt eget unika julrecept, det kan vara allt från klassiker till moderna tappningar. Helst ser vi att du gör receptet i en CrockPot, men har du ingen går det också bra utan.
  2. Fotografera din rätt och skicka in tillsammans med skrivet recept till marknad@acreto.se och skriv “Jul med CrockPot” i ämnesraden. Länka gärna till din blogg så delar vi inlägget på Facebook.
  3. Tävlingen avgörs varje måndag efter advent. Det finns alltså chans att vinna den 4, 11, 18 och 25 december.
  4. Har du skickat in ett bidrag och inte vunnit behöver du inte skicka ett till. Du är automatiskt med och tävlar även för kvarvarande veckor. Det lönar sig alltså att skicka in sitt recept tidigt.
  5. Vinnarens recept, tillsammans med ett gäng andra favoriter samlas i ett recepthäfte som alla kan ladda ner. Du som skickar in recept godkänner att få text och bild publicerad i häftet och på hemsidan.

Denna tävling är öppen för deltagare över 18 år som är folkbokförda i Sverige. Tävlingen är inte öppen för Acretos anställda eller deras närmaste familjemedlemmar. Vinnarna kommer att utses av en jury som består av representanter för Acreto.