Shad tipsar!
En mättande gryta som blir bara godare när det stått i kylen i några dagar, så laga en rejäl mängd med en gång.
Inga kommentarer »
Ingredienser
- 4 dl torkade vita bönor
- 500 g valfritt grytkött
- 1 dl tomatpuré
- 1 lök, finhackad
- 1 tsk paprikapulver
- 1 tsk gurkmeja
- Salt och peppar
- 0,5 dl rapsolja
- 6-7 dl vatten
Maila inköpslista
Gör så här
- Skölj bönorna
- Sätt på Crockpot för att bryna och vänta tills den är het
- Häll olja i grytan och stek köttet en stund
- Lägg i löken och stek tills de blir mjuka
- Häll tomatpuré och resten av kryddorna och bryn en stund
- Häll över hetvatten
- Sätt på locket, vrid ventilen till stängd och välj Soup och tryck på 20 minuter, sedan tryck på Turbo knappen
- När koktiden är över, stäng av och låt trycket släppas naturligt i 10-15 minuter innan du öppnar ventilen och tar bort locket
- Servera med ris, bröd och en god sallad
Diskussion om Gryta med vita bönor och mört kött
Mer recept med Fläskkött
som huvudingrediens
Mer recept med Kött
som huvudingrediens
Köttfärsburritos
schedule6h
Grönsakssoppa (köttfärs)
schedule6-8 tim på låg
Biff Korma
schedule7-8 timmar på låg
Mer recept med Lamm
som huvudingrediens
Lammstek på grekiskt vis
schedule4-5 timmar
Palak gosht – Indisk Lammgryta
schedule4-6 timmar på låg
Mer recept med Nötkött
som huvudingrediens
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot