Ananas- och mangofondant

En förförande söt efterrätt.

0

Portioner: 4
Förberedelsetid: 15 min
Tillagningstid: 4 timmar på hög

Ingredienser

• 600 g ananas
• För gratängen:
• 90 g passionsfrukt
• 100 g riven kokos
• 400 g mango
• 100 g smör
• 100 g honung
• 100 g socker
• 1 ägg

Gör så här

  1. Skala och skär ananasen och mango i bitar. Sila passionsfrukten i en sil och spara enbart fruktköttet.
  2. Koka ananasen och mangon i Crock-Pot grytan med honung och passionsfrukten. Låt koka i 4 timmar på hög.
  3. Ta av locket och placera grytan på spisen, sätt på stark värme för att snabbt reducera saftjuicen.
  4. Blanda alla gratängingredienserna till en jämn smet.
  5. Lägg upp frukten på en ugnsfast porslinstallrik eller lämna den i grytan. Bred gratängblandningen ovanpå.
  6. Placera i ugn på grilleffekt i 2 minuter. Servera varm.