Brysselkål med fetaost

Vilka älskar brysselkål på julbordet? JAG!! Och säkert ett gäng till 😉 detta recept är toppen att göra i crockpoten när du röjer runt med allt annat som ska fram till julbordet. Fetaost och granatäppelkärnor ger salt, sötma och crunch 😊👍 mums helt enkelt!!

Recept och foto: Lindas mathörna

4

Portioner:
Förberedelsetid: 5 min
Tillagningstid: 3-4 timmar på låg

Ingredienser

• 500 g brysselkål
• 1 msk sirap
• 1 msk rapsolja
• 2 tsk timjan
• 1 tsk salt
• 1 dl granatäppelkärnor
• 100 g fetaost

Gör så här

  1. Fräs brysselkålen i oljan tillsammans med salt och timjan så de får lite yta. Häll ner sirap och sätt på Crockpoten på låg i 3-4 h.
  2. Smula över fetaost och strö över granatäppelkärnor och kör runt- klart!