Grillad sandwich med oxbringa eller högrev

Oxbringan braiseras tills det är mört i Crock-Poten, och grillas därefter innan det serveras.

3

Portioner: 4-6
Förberedelsetid: 15
Tillagningstid: 7-8 på low

Ingredienser

• 800 g oxbringa eller högrev
• Salt och peppar
• 2 msk grillolja
• 1 lök, grovhackad
• 4 vitlöksklyftor
• 1 tsk kummin
• 1 tsk chilipulver
• 1 tsk rökt paprikapulver
• 1 dl röda kidneybönor
• 1 burk passerade tomater
• 3 dl kycklingbuljong

Gör så här

  1. Lägg köttet i Crock- Poten tillsammans med resten av ingredienserna och sätt på ”Low” i 7-8 timmar tills köttet är mört.
  2. Krydda köttet med salt och peppar, pensla med grillolja och grilla köttet tills det fått färg runt om.
  3. Skär köttet i skivor, och servera på lantbröd med till exempel färsk sallad, avokado, mango, tomat och jalapeno. Servera bönröran till.