Korv i ölbad

Råa korvar får ligga och gotta sig i Crock-Poten i en blanding av öl, lök och kryddor. Korvarna grillas sen. Garanterat saftiga korvar!

0

Portioner: 4-8
Förberedelsetid: 10
Tillagningstid: 2-3 timmar på high

Ingredienser

• 8 av dina favoritkorvar
• 1 burk öl
• 1 lök, grovhackad
• 1 lagerblad
• 1 tsk hel svart peppar

Gör så här

  1. Lägg allt i Crock-Poten och låt den stå på ”Low”. Här kan korvarna ligga i ca. 2 timmar före de ska grillas.
  2. Strax före servering lyfts korvarna ur ölbadet och grillas i 4 minuter tills de fått färg runt om.
  3. Servera korvarna i korvbröd/lantbröd eller med potatismos med topping som till exempel rostad lök, syltad lök, syltad gurka och rå lök och givetvis en god stark dijonsenap.