Kycklinggryta med curry

Detta recept på långkokt kycklingcurry är absolut läcker och så lätt att göra. Jag lovar att även de mest kräsna matgästerna kommer att älska den!

Recept från: New Leaf Wellness

23

Portioner: 6-8
Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 8 tim på låg

Ingredienser

• 1 kg kyckling utan ben, i bitar
• 1,5 dl tomatpasta
• 4 dl kokosmjölk
• 1 gul lök, hackad
• 4 dl frusna ärtor
• 2 burkar passerade tomater
• 2 stora vitlöksklyftor, hackade
• 3 msk honung
• 2 msk curry
• 1 tsk salt
• 1 tsk krossad rosépeppar

Gör så här

  1. I en skål blandar du tomatsås, vitlök, honung och kryddor. Ställ åt sidan. Tillsätt resten av ingredienserna till din Crockpot. Täck med tomatsås / kryddblandningen.
  2. Lätt på locket och koka den i 8 timmar på låg.

Information

TIPS! Kombinera alla ingredienser i en vakuumpåse, vacka och frys i upp till tre månader. När du är redo att laga den, tina den över natten i ditt kylskåp och laga i din CrockPot under 8 timmar på låg. Eftersom kycklinggrytan kokar för första gången i din slowcooker, kommer det inte att smaka som rester!