Lätt och läcker kotlett

Skivad skinkstek eller kotletter. Lätt att laga och snålt med kalorier

14

Portioner: 6
Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 8 timmar på låg

Ingredienser

• 800 g benfri skinkstek
• 4 morötter
• 1 gul lök
• 2 dl teriyakisås
• 1 buljongtärning
• 2 dl vatten
• 1-2 msk maizena

Gör så här

  1. Dela köttet i 6 skivor, skala och skiva morötter och lök. Lägg morötter och lök i botten av grytan och lägg köttet ovanpå. Häll i teriyakisås och lägg i buljongtärning och slå över vatten.
  2. Sätt på locket och tillaga på låg temperatur i 8 timmar.
  3. Ta upp köttet och grönsakerna ur grytan. Slå över buljongen i en kastrull och red till sås samt smaka av med kryddor.
  4. Servera med kokt potatis och rivna morötter