Tjocka revben med paprikasmak

Godaste revbenen gör jag i min Crock-Pot. Har man möjlighet så kan man lägga dem på grillen det sista.

14

Portioner: 4-6
Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 7 timmar på låg

Ingredienser

• 2 kg revben, med eller utan ben
• 1 dl mjöl
• 4 tsk Ungerskt paprikapulver
• 1 tsk salt
• peppar
• 1-2 msk olja
• 1 stor lök, skivad
• 1,5 dl kycklingbuljong
• 1,5 dl creme fraiche

Gör så här

  1. Blanda mjöl med paprikapulver, salt och peppar i en skål. Vänd i köttet så att mjölet täcker hela biten.
  2. Stek sedan kött och lök i en varm panna tills de fått färg.
  3. Lägg det i grytan och häll buljongen över. Låt koka på låg i 6-8 tim.
  4. Ta ur köttet och blanda det som är kvar med creme fraiche. Red om det behövs.