Torsk i paket

Bevara smakerna genom att linda i fisken i ett paket. Resultatet är en otroligt saftig och smakrik rätt som är svår att tröttna på.

OBSERVERA! Receptet är utformat för Crock-Pot Express Multicooker.

1

Portioner: 2 paket
Förberedelsetid:
Tillagningstid: 6 minuter

Ingredienser

• 2 skinnfria filéer av torsk eller annan vit fisk
• 2 små potatisar i tunna skivor
• 1 liten fänkål i tunna skivor
• extra jungfruolivolja
• salt och peppar
• en nypa färsk persilja
• 2 skivor citron
• bakplåtspapper
• folie

Gör så här

  1. Mät ut en bit bakplåtspapper upp över ånggallret med 3 cm extra runt omkring. Placera pappret på gallret och vik upp kanterna så att du får ett paket.
  2. Ringla olivolja i botten av paketet. Lägg ett enkelt lager med skivad potatis på oljan. Ringla över olivolja och krydda. Lägg på fisken och ett tunt lager fänkål. Avsluta med att ringla över olivolja och krydda. Toppa med färsk persilja och en skiva citron.
  3. Vik över kanterna och forma till ett paket.
  4. Linda in paketet i folie.
  5. Gör likadant med det andra paketet.
  6. Häll 300 ml vatten i botten av Crockpot® Express-grytan.
  7. Placera ånggallret i skålen och lägg sedan på paketen. Lämna lite plats mellan paketen.
  8. Sätt på locket, stäng det och välj STEAM-funktionen.
  9. Ställ in 6 minuter.
  10. När enheten är klar släpper du på trycket enligt de rekommenderade anvisningarna. Låt enheten vila i 10 minuter innan du öppnar locket.
  11. Placera paketen på uppvärmda tallrikar, ta bort folien och servera fisken i paketet.